trustpilot wardly

Knager og knagerækker

Knager er uundværlige mange steder i hjemmet, særligt i garderoben. Knager kan bruges til opbevaring af mange ting, alt fra de lange kjoler, tørklæder og tasker, til de mindre ting som smykker. Så hvorfor ikke vælge knager der fortæller en historie, knager som bringer liv på væggen. Knager der har et klassisk elegant udtryk eller knager som spreder farve og personlighed i rummet.

Når du overvejer hvilken knage du skal vælge, er det vigtigt at tænker over hvilke formål den skal have.

Er det tunge ting den skal bære, skal du vælge en der er solid og kan holde til vægten. Er det derimod mindre ting som halskæder, kan du sagtens vælge en mindre og mere delikat knage.

Knager er ikke kun praktiske, de kan også skabe et dekorativt udtryk. Sæt f.eks. flere af samme slags sammen eller bland en masse forskellige, som vil skabe lige præcis det udtryk som passer til dig og dit hjem.

Du skal også overveje hvor på væggen knagen/knagerækken skal sidde. Er formålet de lange kjoler, skal knagen placeres højt på væggen. Brug evt. kjolen som målestok for hvor højt oppe den skal sidde.

Er du til en knage som bringer sin personlighed i spil med liv, farve og glæde?

Så er vores dyreknager fra Wildlife Garden måske det du søger. De er unikke, håndlavede knager som er solide, samtidigt med at de er dekorative. Med hver knage medfølger et hæfte som fortæller om dyret. F.eks vores populære knage med den rosa kakadue som er en af Australiens mest almindelige og elskede kakaduer. Det er en meget legende fugl, der let opdages på sit lyserøde bryst og hoppende akrobatiske flyvetilstand, hvor de flyver rundt i store støjende flokke på jagt efter frø og nødder. Den rosa kakadue bor i hulrum i træer eller på klipper ofte i nærheden af andre par. Både hannen og hunnen deltager i udrugningen af to til fem æg. Udrugningen varer normalt fire uger.

Et materiale der er blevet meget populært, er bambus. Vores bambus vægknage er lavet af naturligt bambustræ. Knagen skiller sig ud med sin cylindriske form, der minder om stammen på et træ, mens de fire kroge simulerer grenene. Vægknagen giver et naturligt og varmt touch i en nordisk indretning, og kan også kombineres med andre dekorative genstande, lavet af naturlige materialer i din garderobe.

Del dette indlæg: