trustpilot wardly

Kategori: Organisering

SKAB ORDEN I GARDEROBEN

Har du planer om at lave om i garderoben, eller har du bare ikke plads nok, så kan du med fordel tage et kig her. Vi bestræber os på at finde praktiske og smarte løsninger til din garderobe. Har du det rigtige tilbehør til garderoben, er det meget nemmere at holde orden, samtidig med at du optimerer pladsen, så du kan få plads til endnu mere både i tøjskabet og ude i entreen.

Det skal være nemt at holde oden i din garderobe

 De fleste af os bruger en masse tid på at rydde op i vores garderobeskabe, men det behøver vi ikke! Finder du en organiseringsløsning som passer til dig og til dit garderobeskab, bliver det meget nemmere altid at holde orden. Organisering kan ske både inde i, og uden for dine skabe, og du finde helt sikkert en løsning hos Wardly så du kan skabe din drømmegarderobe.

  • Med drawer organizerer udnytter du pladsen i dine skuffer optimalt, og kan altid finde det du leder efter. Drawer organizer hjælper dig med at holde orden på de mindre ting i garderoben, som strømper, undertøj, bælter osv. Udnyt pladsen i dine skuffer optimalt og find altid det, du leder efter.
  • Clear drawer er klar opbevaring, som gør din garderobe til dit eget personlige showroom, og giver den et eksklusivt udtryk. De kan stables, så du kan bygge en hel væg af dine yndlingsartikler eller blot tilføje noget liv til din garderobe, gang, soveværelse og kontor.
  • Vi har også flere muligheder, hvis du ønsker at få hængende opbevaring. Det kan være bag døren eller ved at udnytte garderobestangen. Der er flere muligheder, mange af dem er f.eks. perfekte til sko!

Hemmeligheden bag en smuk garderobe, uanset størrelse, er ORGANISERING!