trustpilot wardly

Kategori: Rumdufte

Viser 1–12 af 41 resultater

SKAB STEMNNING MED SKØNNE DUFTE

 Vi er omgivet af dufte. Derfor syntes jeg det er vigtigt, at du bliver mødt af en skøn duft når du åbner, eller træder ind i din garderobe. En duft som fylder dig med energi, kreativitet og velvære.

Der er forskellige måde at bringe duften ind i din garderobe på:

  • Duftposer er ideelle til skuffer, skabe, bilen eller til brug i din kuffert på rejsen.
  • Cedertræ er en naturlig måde at beskytte dit tøj på, samtidig med at cedertræ har en mild og diskret duft. Vi har både cedertræsblokke med krog så den nemt kan placeres på bøjlestangen. Cedertræsringene som kan sættes på bøjlekrogen. De små dekorative kugle eller hjerter som kan lægges i skuffer og skabe, Det samme kan blokken. Duften kan svinde ind med tiden, men der kan du bare slibe cedertræet, og du har den skønne duft igen.
  • Vi har også de mest fantastiske duftende medaljoner. De er lavet med rapsvoks (100% vegetabilsk, 100% naturlige), tørrede blomster, parfume (uden phthalater og uden CMR) og en jute snor. De kan hænges eller stilles hvor end du ønsker at møde en skøn duft. Duften fra duft medaljonerne holder rigtig længe.
  • Du kan også vælge en duft diffuser. Den er et smukt og stilfuldt element til ethvert rum inklusiv din garderobe. Det er nemt at justere intensiteten på duften. Ved at fjerne nogle af pinde, mindsker du duften. Ved at vende pindene med jævne mellemrum får du en kraftigere duft.
  • Duftlys er en meget stemningsfuld måde at fylde et rum med duft på. Det er lysets duft, der kan være med til at definere en stemning i et rum. Det kan dufte helt svagt, men mærkbart, når lyset ikke er tændt. Når det er tændt, vil duften være endnu kraftigere. Duftlys er også en skøn gaveidé.

Tip: På bloggen har jeg skrevet en guide til de forskellige duftnoter!