trustpilot wardly

Kategori: Tilbehør

Viser 1–12 af 38 resultater

TILBEHØR I GARDEROBEN ER PRIKKEN OVER I’ET!

Tilbehør til garderoben er ofte oversete ting, som man ikke tænker over, men som har en væsentlig betydning for udtrykket og stilen. Samtidig er de ofte praktiske ting som vi bruger ofte. Tilbehør til garderoben er krymmel på isen, glasuren på kagen, prikken over i’et. Det er ofte de små ting som kan gøre en kæmpe forskel. Det er dem som giver rummet det sidste touch, og som skaber en unik og personlig stemning. Det kan være et unikt skohorn, diskrete dragtposer eller farverige s-kroge.

Her er lidt forskelligt tilbehør til din garderobe

  • Skohorn er en praktisk genstand som er med til at passe godt på dine sko. Vi har valgt skohorn som udover at have en praktisk funktion, samtidig er et dekorativt element i din garderobe. De vil bringe liv og stil til rummet.
  • Dragtposer har en mere diskret funktion men vigtig, da de beskytter dit tøj mod møl og støv, samt når du er på farten, så tøjet ikke bliver krøllet og udsat for skidt og snavs.
  • S-kroge har en masse anvendelsesformål. Det er kun fantasien der sætter grænsen, og de kan bruges i alle husets rum. De er især geniale i garderoben! Du kan hænge dem på bøjlestangen, hvor du f.eks. kan hænge tasker, tørklæder eller halskæder. Med de mange smukke farver kan de bringe liv og personlighed ind rummet eller skabet.

Tip: Gå ikke på kompromis med de mindre ting i garderobe. De er med til at skabe et helt og ensartede udtryk!