trustpilot wardly

Kategori: Smykkeopbevaring

Viser 1–12 af 47 resultater

Smykker er skabt til at pynte på dig, så hvorfor ikke lade dem pynte i dit hjem også.

De smykker du bruger mest, lad dem være fremme og let tilgængelige, De smykker som er gemt væk i skuffer eller lignede er det mindre sandsynligt at du få brugt. Så de smykker du bruger ved sjældne lejligheder, eller som du virkelig værner om, feks et arvestykke, gem dem væk, så de er beskyttet, og lad hverdagssmykkerne være synlige og let tilgængelige.

Dine smukke smykker fortjener den bedste opbevaring.

  • Smykkestativer og knager er ideelle til hverdagssmykkerne. På knagerne kan du hænge de lange halskæder, som sjældent passer på et smykkestativ. De filtre heller ikke så let sammen, og du får et godt overblik over dem. Knager er også en utrolig fleksible opbevaring. Du bestemmer hvor, hvor mange og hvor højt de skal hænge.
  • S-kroge er geniale! Dem kan du hænge på din bøjlestang, så optager de ingen plads, og du har dine smykker lige ved hånden, og kan nemt matche dem med dit tøj.
  • Små krukker, æsker og smykkeskrin er fantastiske til de små øreringe, ringe og armbånd. De udgør også en del af din indretning, så vælg dem med omhu, så de passer til dig og din stil. Skal du ud og rejse er de små æsker også super gode. Feks de farverige MOMABOX i plastik som er praktiske i kufferten og samtidig med at de er smukke at have stående på hotelværelset.

Tip: Du kan med fordel farve kordinere smykkerne, så er det lettere at vælge dem som passer til dagens outfit.