trustpilot wardly

Kategori: Bøjler

Viser 1–12 af 35 resultater

BØJLER ER EN UUNDVÆRLIG DEL AF DIN GARDEROBE!

Derfor er det vigtigt at dine bøjler passer til det tøj de skal bære, så tøjet forbliver intakt og ikke mister sin form. Når du f.eks. hænger din striktrøje op, skal du bruge en tyk bøjle, så den holder sin form og ikke skader strukturen. For et elegant og roligt udtryk er det væsentligt at du vælger ens bøjler. Enten i samme farvetone, eller helt ens. Det forhindrer også at bøjlerne filtrer sammen. Har du skabet fyldt med forskellige bøjle, har de en tendens til lettere at filtre sammen, og det er svært at få en ud, uden at det hele ender på gulvet.

Her er et overblik over de forskellige typer af bøjler du finder her hos Wardly.

  • Træbøjler er et naturligt materiale og har en lang levetid. De er holdbare, og er en investering som formentlig vil holde hele din levetid. De er robuste, og perfekte til tungere stykker tøj som f.eks. jakker. De er også gode til striktrøjer pga. deres robusthed. De forhindrer at striktrøjerne hænger slapt ned, og dermed mister deres form og struktur. Træbøjlerne fylder mere i dit skab, men giver derved også plads til at tøjet kan ånde og hænge frit. De har en drejelig krog som giver større fleksibilitet, og forhindre at bøjlerne filtrer ind i hinanden. Træbøjler skaber også et udtryk af kvalitet og luksus i din garderobe, og viser at dit tøj er værd at passe på.
  • Smalle stålbøjler sparer plads og har et let og moderne udtryk. De stålbøjler du finder hos os, beskytter tøjet mere end du tror fordi de er tykkere og robuste. De er en luksusudgave af den tynde og ikke særlige brugbare og formløse renseribøjle. Smalle bøjler udnytter pladsen i din garderobe optimalt, og vil give dig plads til meget mere. Vi har dem i en masse forskellig farve, så du kan skabe lige det udtryk du ønsker.
  • Stofbøjler er smukke og sørger for at tøjet ikke falde af, da stoffet har en anti-slip virkning. De har et eksklusivt udtryk, og vil tage sig flot ud i en entre med deres flotte farver og legesyge udtryk. Vi har enkelte træbøjler som har samme anti-slip på spidsen af bøjlen.
  • S-kroge er geniale, og du kan bruge dem over alt. De er ideelle til accessories som bælter og tørklæder. Jeg kan også anbefale at bruge dem til tasker og halskæder. De er multifunktionelle, og du fortryder ikke at bringe dem ind i dit hjem. Du behøver aldrig andre kroge! Prøv dem, og vi garanterer, at du kommer tilbage efter flere, når du lærer dem at kende

Husk! Klæder skaber folk, men bøjlerne bærer tøjet det meste af tiden.