trustpilot wardly

Wildlife Garden

Svensk design for et levende miljø

Wildlife Gardens produkter står for holdbarhed, refleksion og funktionalitet.

Wildlife Garden udvikler deres produkter i tæt samarbejde med deres leverandører, og derfor kan de fra starten påvirke og stille store krav til funktionalitet, kvalitet og bæredygtighed.

Som en lille virksomhed har Wildlife Garden et personligt forhold til deres leverandører, og er konstant til stede i produktionen. De overvåger også regelmæssigt overholdelsen af reglerne på stedet. 

Alle leverandører og partnere i Wildlife Garden er forpligtet til at overholde deres Code of Conduct, som gælder for arbejdsvilkårene for dem, der arbejder i produktionen. Deres adfærdskodeks er baseret på EIT-reglerne (Ethical Trade Organization), som igen er baseret på FN’s menneskerettigheder og ILO’s (Den Internationale Arbejdsorganisations) kernekonventioner. Kort fortalt arbejder ILO for:

  • foreningsfrihed, retten til at organisere sig og anerkendelsen af retten til kollektive forhandlinger
  • afskaffelse af alle former for tvangsarbejde
  • afskaffelse af børnearbejde
  • afskaffelse af forskelsbehandling med hensyn til beskæftigelse og erhverv.

Kilde: Den Internationale Arbejdsorganisation

Wildlife Garden arbejder altid tæt sammen med leverandører gennem hele produktionsprocessen. De overvåger regelmæssigt, at deres kerneværdier følges af deres partnere. De arbejdsforhold, de har sat op, er et minimumskrav, og flere af deres leverandører har også eksterne certificeringer med udvidede og forbedrede vilkår for deres medarbejdere.

Som dyre elskere og havevenner bor de tæt på naturen. Det vigtigt for dem at tage hensyn til miljøet i fremstillingen. Når de vælger materialer, maling, emballage og andre komponenter, foretager de naturligvis en vurdering af miljøpåvirkningen.

Ansvar for emballage.

Wildlife Garden AB er tilknyttet FTI.

De betaler emballageafgifter og påtager dermed deres producentansvar for genanvendelse af emballage i henhold til producentansvarsloven – Medlem af FTI – Emballage og avissamling i Sverige

 

De populære dyreknager

Knager er uundværlige mange steder i hjemmet, særligt i garderoben, hvor de løser opbevaringen af mange ting. F.eks. de lange kjoler som ikke kan være i skabet, til tørklæder, halskæder osv. Så hvorfor ikke vælge knager der fortæller en historie og bringer liv på væggen.

Vores mest populære knage er Rosa Kakadue:

Den rosa kakadue er en af Australiens mest almindelige og elskede kakaduer. Det er en meget legende fugl, der let opdages på sit lyserøde bryst og hoppende akrobatiske flyvetilstand, hvor de flyver rundt i store støjende flokke på jagt efter frø og nødder. Den rosa kakadue bor i hulrum i træer eller på klipper ofte i nærheden af andre par. Både hannen og hunnen deltager i udrugningen af to til fem æg. Udrugningen varer normalt i fire uger.

Eller måske er Næsehornet mere dig:

Der er to arter af afrikanske næsehorn det hvide og det sorte næsehorn. Næsehorn er nysgerrige væsner med fremragende hørelse og lugtesans, men de har et meget dårligt syn. Det dårlige syn gør deres adfærd uforudsigelig. De reagerer i stedet på den mindste lyd eller lugt.

Næsehornets mest karakteristiske træk er dens store horn, og det er også derfor, de er stærkt udsat for krybskytteri. På trods af store foranstaltninger til bevarelse af arten er den stadig truet.

Her kan du se hvordan du bedst hænger den op: Klik her