trustpilot wardly
Spar 30 % på alle bøjler
Tilbud!

ROPE HANGERS – Sunshine Yellow

kr. 299,95 kr. 209,97

ROPE HANGERS er blide mod selv den fineste bluse og samtidig meget stabile og robuste. Disse farverige Rope hangers er af høj kvalitet, og et blikfang i et hvert skab, entre eller garderobe!

  • Sælges med 3 stk. i pakke
  • Mål: 41 x 1 x 18 cm
  • Kan rengøres med en fugtig klud

Ikke på lager

Varenummer 20306:C5-E-PPR3-A4-2 Kategori Mærker , , , , , , ,

ROPE HANGERS – Sunshine Yellow

Rope hangers – Støjfri, farverig, fancy

Designerbøjlerne fra Peppermint Product med tekstil er lydløse og ridser ikke bøjlestangen. De har en bred overflade, og takket være deres materiale har de et godt greb, så dit tøj ikke glider. De er blide mod selv den fineste bluse og samtidig meget stabile og robuste. Disse farverige tøjbøjler af høj kvalitet er et blikfang i et hvert skab eller garderobe!

Kommer du nogle gange hjem om aftenen og vil være stille for ikke at vække nogen? Du hænger din jakke op, og din garderobes stål-på-stål lyd begynder. Så glider din jakke endda fra bøjlen, og så du er tilbage, hvor du startede… Hvis det lyder bekendt, er Rope Hangers lavet til dig.

Filosofien bag Peppermint Products:

Æstetik er nøglen til en kultiveret livsstil. De produkter, vi lever med, er en integreret del af os selv. Peppermint Products tror på, at smukt designede produkter vil gøre dig stolt og glad.

EMOTION.
Efter deres mening er følelser den højeste intelligens, en intelligens, der oftest viser sig at have ret, selvom vi ikke altid kan forstå hvorfor. De stoler på deres mavefornemmelse, og de kan godt lide at lade følelser guide dem.

WHY.
De ønsker at efterlade jorden et bedre sted, end de fandt den. Frihed er verdens største luksus, friheden til at handle og tænke, som du vil. Jagten på denne uafhængighed er det, der drev Roman Luyken til at skabe Peppermint Products sammen med Nina Nikolaus. Dette er et sted, hvor spontanitet er en dyd, så kreative ideer kan blomstre.

HOW.
Ved at behandle vores klima med respekt. Ved at opbygge et sundt økosystem med vores partnere og venner, sikre, at alle bliver behandlet fair. Vi indkøber vores materialer lokalt og arbejder tæt sammen med workshops for handicappede. Vi holder nøje øje med kvalitet, at producere langtidsholdbare produkter med minimal miljøpåvirkning.

WHAT
Peppermint Products er et skaber initiativ for det 21. århundredes produktdesign. De designer og skaber hjemmeprodukter med minimale ressourcer. Mens mobilitet, levetid og funktion er nøglen, følelse er hvad Peppermint Products handler om. De gør grimme produkter smukke og løser fælles funktioner med elegant enkelhed. De laver, hvad vi har brug for!

  • Sælges med 3 stk. i pakke
  • Mål: 41 x 1 x 18 cm
  • Vægt 250 g
  • Materialer: Polypropylen, stål, aluminium
  • Kan rengøres med en fugtig klud
  • Findes også i funktionelle s-kroge