trustpilot wardly

MON-CINTRE

Skaberne bag er Karine og Stéphane Gohé. Deres historie er et familieeventyr, som begyndte et par år efter de mødtes. ”Derhjemme er vi ægtefolk, og på arbejdet er vi professionelle med 25 års erfaring inden for modebøjler.”

Bøjle i mat valnød
Bøjle i mat valnød, anti-slip

Før de tilbød bøjler til hjemmet, arbejdede de—og arbejder stadig—hånd i hånd med førende luksus mærker, ved at udstyre tusinder af butikker og hoteller rundt om i verden med smukke og originale bøjler.

I dag ønsker de at dele deres unikke know-how til indretningen af den luksuøse garderobe.

Mon-Cintre er drømmen, som har udviklet sig igennem flere år, om at tilbyde smukke bøjler af professionel kvalitet, der er specialdesignet til at passe på tøjet. Udvalget af bøjler er omhyggeligt gennemarbejdet for at kombinere kvalitet og æstetik.

Kollektionen af specialdesignet aluminiumsbøjler af lækker kraftig kvalitet, taler både til modedesigneren og modeelskeren med sit moderne præg og farver. Derudover vil disse bøjler også passe perfekt til små garderober.

Bøjlerne af træ er designet med det mål for øje at være tilpasset ethvert stykke tøj i din garderobe, og vil forføre alle, selv den kræsne modeelsker.

Bøjle med klemmer
Buksebøjle
Aluminiumsbøjler
Aluminiumsbøjler
BØJLE - til accessories
Bøjle til accessories