trustpilot wardly

Ånden i Andrea House

“Gør det med lidenskab eller gør det ikke”
Ricardo Morant | Grundlægger af Andrea House

kurvesæt med håndtag
Kurvesæt

Andrea Houses består af: Ricardo, der har formået at sprede kærligheden til indretning videre til sine to døtre, Andrea og Carlota.

Design virksomheden blev ikke født i en garage, hvor alle de store succesfulde virksomheder formodes at være født. Men næsten. Denne familievirksomhed tog sine første skridt for mere end 25 år siden i et industrilager beliggende i centrum af Barcelona.

Mærkets første kollektion havde 20 genstande. I dag har de et katalog på mere end 1.500 produkter, og er til stede i mere end 50 lande rundt om i verden.

Smykkeholder
Smykkeholder

”Hos Andrea House ser vi indretning som en måde at ændre vores miljø og dermed vores følelser. Derfor kan vi godt lide at udvælge produkter med den tanke, at de har evnen til at ændre mere end blot den plads de indtager.”

De overbeviste om, at hvis vi alle har brug for lidt tid til os selv, har vi også brug for lidt plads. Et rum, der kun er vores, et rum i harmoni med os selv, et rum at gå til, når vi er på udkig efter den lille del af verden der er helt vores egen.

Smykkeskrin
Smykkeskrin

Hos Wardly har vi samlet de produkter  som vil passe ind i din garderobe. Ting som smykkeskrin, kurve og anden opbevaring.

Jeg er selv helt vild med deres smykkeskrin i Hevea Træ. Det er så fint både lukket eller med spejlet oppe. En anden favorit er jutekurve. Du kan putte alt i dem som skal gemmes lidt væk, men stadig være til at komme til.