trustpilot wardly

BØJLER

En bøjler er ikke bare en bøjle.

Bøjler findes i et utal af forskellige typer, som alle har samme formål, men som udfører det forskelligt.

Bøjler til tøj

Der er vigtigt, at du vælger bøjler som passer til det tøj som de skal bære. Ved at vælge de rigtige bøjler, forbliver tøjet intakt og mister heller ikke sin form. Har du en tyk og tung striktrøje, er det bedst at du bruger en tyk bøjle. På den måde holder trøjen sin form, og strukturen forbliver intakt. Tynde trøjer, skjorte eller toppe kan sagtens hænge på en smallere og letter bøjle, evt. med et hak til tynde stropper. Hvis materialet på tøjet er glat, kan du med fordel vælge bøjler med anti-slip, som sikrer at trøjen ikke glider af.

Er indretningen og den visuelle effekt vigtig for dig? Ønsker du et elegant og roligt udtryk?

Så er det vigtigt at du vælger bøjler i samme farvenuancer eller som er helt ens. Ved at vælge bøjler som klæder hinanden, skaber du et ensartet og stilfuldt udtryk. En ekstra bonus er, at ens bøjler forhindrer at de filtrer sammen. Har du skabet fyldt med forskellige bøjle, har de en tendens til lettere at filtre sammen, og det gør det sværere at få en bøjle ud, uden at de alle ender på gulvet, og at man bliver en smule små irriteret.

Så du skal finde ud af hvilket udtryk du ønsker at din garderobe skal udsende, samtidige med du skal kigge på hvilke type tøj du har, og hvilke bøjler som passer bedst til det.

  • Træbøjler er et naturligt materiale og har en lang levetid. De er holdbare, og er en investering som formentlig vil holde hele din levetid. De er robuste, og perfekte til tungere stykker tøj som f.eks. jakker. De er også gode til striktrøjer pga. deres robusthed. De forhindrer at striktrøjerne hænger slapt ned, og dermed mister deres form og struktur. Træbøjlerne fylder mere i dit skab, men giver derved også plads til at tøjet kan ånde og hænge frit. De har en drejelig krog som giver større fleksibilitet, og forhindre at bøjlerne filtrer ind i hinanden. Træbøjler skaber også et udtryk af kvalitet og luksus i din garderobe, og viser at dit tøj er værd at passe på.
  • Plastikbøjler er nok de bøjler, som de fleste har derhjemme. Men jeg har endnu ikke kunne finde nogle bøjler i plastisk som jeg syntes om. Derfor har jeg ikke nogen på Wardly endnu, Men jeg holder øje. Så finder jeg plastikbøjler som er æstetisk smukke, og samtidig i en høj kvalitet, så får de også en plads på Wardly.
  • Stålbøjler er smalle så de sparer plads i garderoben, og har et let og nutidigt udtryk. De stålbøjler du finder hos Wardly, beskytter tøjet mere end du tror. Der gør de fordi de er tykke og robuste. De er en luksusudgave af den tynde renseribøjle. Renseribøjler er ikke særlige brugbare. De er tynde hvilket gør at tøjet hænger slapt ned, og den dermed mister sin form og struktur. Renseribøjlen er formløs og knækker nemt. Smalle bøjler i en god kvalitet udnytter pladsen i din garderobe optimalt, på den måde har du plads til meget mere. Vi har stålbøjlerne i en masse forskellig lækre farver, så du kan skabe lige det udtryk og stil du ønsker i din garderobe.
  • Stofbøjler er smukke. De sørger for at tøjet ikke falde af, da stoffet har en anti-slip virkning. De kan have et eksklusivt udtryk, og de kommer f.eks. til deres ret i en smuk entre med deres flotte farver og legesyge udtryk. Stofbøjler har også den fordel at de ikke larmer, når de rammer hinanden. Så skal du have din jakke af bøjlen, mens hele huset sover, kan du gøre det med stofbøjler, uden at bøjlerne klingrer mod hinanden, og dermed er chancen for at hele huset vågner minimal. Vi har enkelte træbøjler, som har samme anti-slip på spidsen af bøjlen.
  • S-kroge er geniale! Du kan bruge dem over alt. De er ideelle til accessories som bælter og tørklæder. Jeg kan også anbefale at bruge dem til tasker og halskæder. De er multifunktionelle, og du fortryder ikke at bringe dem ind i dit hjem og din garderobe. Du behøver aldrig andre kroge! Prøv dem, og vi garanterer, at du kommer tilbage efter flere, når du lærer dem at kende. Vi har s-kroge i en masse størrelser og i de lækreste farver.

Bøjler med klemmer

Bøjler med klemmer er optimale til dine bukser eller nederdele. De kan også bruges til tørklæder eller sjaler. Ved at benytte en bøjle med klemmer, undgår du at dine bukser får uønskede folder, og bevare det friske look i længere tid. Vi har flere bøjler med klemmer, men du har også mulighed for at montere klemmer på aluminiumsbøjlerne. På den måde kan du tilpasse bøjlen efter dine behov her og nu, med muligheden for at ændre bøjlen hvis dit behov ændrer sig. Du giver dermed bøjlen en ny funktion.  

Om din garderobe er lille eller stor, kan det rette tilbehør skabe din drømmegarderobe!

Husk! Klæder skaber folk, men bøjlerne bærer tøjet det meste af tiden.

Del dette indlæg: