trustpilot wardly

Rumdufte

Vi er omgivet af dufte

Derfor syntes jeg det er vigtigt, at du bliver mødt af en skøn duft når du åbner, eller træder ind i din garderobe. En duft som fylder dig med energi, kreativitet og velvære.
Lugtesansen er speciel, fordi nerverne fra næsen løber direkte til et primitivt område i hjernen kaldet det limbiske system. Det har med basale følelser som angst, seksualdrift og sorg samt hukommelsen at gøre. Det er formentlig derfor, dufte ofte udløser minder og stærke følelser i højere grad end andre sanseindtryk.

Kilde: Illustreret Videnskab

Når du skal vælge en duft til dit hjem, gælder det om at mærke efter, hvad der passer til dig, og det rum den skal stå i. Skal duften gøre dig glad, afslappet, sexet, rolig eller fuld af energi.

Da det er svært at dufte til en duft online, har jeg lavet en guide til de forskellige duftnoter. Så det er nemmere for dig at vælge den helt rigtige duft.

Duft medaljon
  • KRYDREDE dufte: er dybe og sensuelle med varme noter fra orientalske krydderier som kardemomme, safran og anis samt diverse træsorter.
  • PUDREDE dufte: er bløde og ultra feminine med milde blomster som roser, jasmin og violer tilsat noter fra vanilje eller søde frugter, som giver blomsternoterne en pudret fremtoning.
  • BLOMSTREDE dufte: er mere fokuseret omkring en enkelt blomsternote i forhold til de pudrede dufte. Velkendte blomsternoter, der er stærke nok til at stå alene, er typisk roser, lavendel, jasmin og orkidé.
  • GRØNNE dufte: er friske og bygget på noter fra citrusfrugter som citron, mandarin, lime og grapefrugt blandet med noter fra blade, grøn te, græs og friske urter, som tilsammen giver en sporty duft.
  • RENE dufte: er klare og rene i udtrykket, og minder om rent vasketøj og frisk havluft. Blomster som jasmin, hyacinter, liljer, gardenia og hvide roser understreger det minimalistiske budskab.

Der er forskellige måde at bringe duften ind i din garderobe

Duftposerne er ideelle til skuffer, skabe og til brug i din kuffert på rejsen. Vi har dem i tre forskellige dufte – Jasmin, Lavendel og Syren.

Cedertræ er en naturlig beskyttelse mod møl. Cedertræ har en mild og diskret duft. Så ved at placere cedertræ forskellige steder i din garderobe, får du en velduftende garderobe, og beskytter samtidig tøjet mod møl. 

Du kan også vælge vores duftende medaljoner lavet med rapsvoks (100% grøntsag, 100% naturlige), tørrede blomster, Græs parfume (uden phthalater og uden CMR) og en jute snor, så den også kan hænge. Dem har vi i disse skønne dufte: Rose, frisk linned, bomuldsblomst og lavendel med økologiske æteriske olier.

Vores luksus duft diffusere i den ekstra store sofistikeret flaske med 500 ml, er et smukt og stilfuldt element til ethvert rum inklusiv din garderobe. Dem har vi i tre duft noter:

  • Black: milde dufttoner af white jasmin og iris kombineret med patchouli, pink rose og vanilje.
  • Platinum: en dyb og berusende blomsterduft med noter at camellia og ylang ylang samt citrus bergamotte og sød mandarin samt et hint af sandeltræ.
  • Gold: opløftende duft af ædle iris kombineret med hvid rose og cedertræ samt et hint af orange og grapefrugt.

Del dette indlæg: