trustpilot wardly

POTPOURRI – Lavendel

kr. 119,95

Potpourri – Lavendel er  lavendel blomster, evighedsblomster, kornblomster, kamille, malve og høj kvalitet æteriske olier. Den smukke lavendelduft krydres og suppleres på en forfriskende måde. I denne skønne kombination har de en vidunderlig afslappende og afbalancerende duft.

  • Duft: Lavendel-Bergamot
  • Mål: 6.6 cm. og 11 cm.
  • Indeholder: 250 ml.
  • Håndlavet i Tyskland

Ikke på lager

Varenummer C5-E-R6-D1:POTLAVE-02 Kategori Mærker , , , ,

POTPOURRI – Lavendel

Lavendel er en potpourri af lavendel blomster, evighedsblomster, kornblomster, kamille, malve og høj kvalitet æteriske olier. Den smukke lavendelduft krydres og suppleres på en forfriskende måde. I denne skønne kombination har de en vidunderlig afslappende og afbalancerende duft.

  • Duft: Lavendel-Bergamot
  • Mål: 6.6 cm. og 11 cm.
  • Indeholder: 250 ml.
  • Håndlavet i Tyskland
  • 100% naturlige æteriske olier

Potpourri er blevet brugt som rumdufte i århundreder.

Denne serie er lavet på en lille duftfabrik nær Rottenburg am Neckar som hedder – Landluft, og består af tørrede blomster, træ og æteriske olier. Ved at præsentere duftene i glas, opnår de et smukt og minimalistisk udtryk, og duften bevares indtil brug.

Ligesom dengang indeholder Potpourri fra Landluft ingen syntetiske dufte, farvestoffer eller plastemballage.

Inspireret af livet på landet og med stor kærlighed til boheme og vintage stil, fik Landluft ideen til at pakke deres potpourri ind i krydderiglas! Deres mission: Tilbage til rødderne! De bruger ingen syntetiske stoffer. Intet er parfumeret, farvet og importeret langvejs fra. Landlufts potpourri består af blomster og træsorter fra Europa, hovedsageligt fra vilde økologiske samlinger i høj kvalitet og med korte transportruter. På den måde ved De præcis, hvad der er indeni deres blandinger! De kombinerer deres helt egen duft af blomster og træ, med 100% naturlige æteriske olier og plantestoffer for at bevare duften. Resultatet er vidunderlige rumdufte, som folder sig ud, når de har fundet deres plads hjemme hos dig, og låget er fjernet!

Med andre ord,  de frigiver ikke deres duft, før de kommer hjem til dig!

En fin rumduft til dit arbejdsplads, natbord, badeværelse eller garderobe. Det er også en skøn og personlig værtindegave!

Kommer også i to andre fantastiske dufte: Rose og summer love!

Vægt 0,02 kg
Størrelse 6,6 × 6,6 × 11 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.