trustpilot wardly

Kategori: Opbevaring

OPBEVARING MED KARAKTER

Opbevaring er mange ting – men opbevaring i garderobe er vigtig for at skabe ordren og overblik.

Uanset om du har behov for opbevaring af store eller små ting, er det vigtigt at opbevaringen er praktisk og tilgængelig. Samtidig med at opbevaringen udgør en praktisk funktion, gør det jo ikke noget at den er pæn at kigge på, og passer ind i resten af rummets stil. Med den rette opbevaring kan du nemt gemme ting og sager væk, som ellers ville ligge og flyde tilfældige steder. Eller som ville ligge og rode i en stor pærevælling i en skuffe, hvor det næsten er umuligt at finde lige den ting du mangler.

Her er et overblik over forskellige opbevaringsløsninger:

  • Kurve er ideelle til hylder eller andre steder, hvor de med deres naturlige udtryk vil være et dekorativt element, samtidig med at de har en praktisk funktion. Med kurvenes neutrale farver bliver opbevaring i hjemmet en naturlig og flot del af indretningen.
  • Ønsker du et mere farverigt og udtryksfuldt statement i din garderobe, har vi en masse æsker og mindre bokse i stærke farver og fantastiske motiver.
  • Til store voluminøse ting som dyner, vinterjakker eller tæpper, er vakuumposerne fantastisk. Vakuumposer giver dig mulighed for en fleksibel opbevaring, som optimerer pladsen i din garderobe og beskytter dine tekstiler. Du kan også vælge de store XL opbevaringsposer, som er rumlige og praktiske. De er også gode til weekendturer til sommerhuset.
  • Organizer har vi i en masse forskellige variationer. Du kan med dem skabe ordren og overblik i hele din garderobe. Om det er skuffer eller hylder. Om du kar brug for at have opbevaringen hængende f.eks. bag døren eller på bøjlestangen, så er det muligt med vores skønne organizer items.
  • Skal du på farten og er på udkig efter rejse opbevaring, har vi også forskellige muligheder. Som nævnt tidligere er XL poserne gode til bilturen, da de er fleksible og kan indeholde de større ting som f.eks. dyner. Til de mindre ting som smykker er små æsker perfekte, eller den praktiske rejse opbevaringen med små rum, som med en krog gør det muligt at hænge den op på døren eller en knage.
  • Skal din opbevaring udtrykke mere en bare praktik, er vores runde design æsker fantastiske. De bringer farve, liv og skønhed ind hvor end de placeres. De er rumlige og kan indeholde alt fra smykker og bælter til kontorartiklerne.

Uanset hvilken opbevaringsløsning du er på udkig efter, så håber jeg, at du kan finde lige den du står og mangler her hos Wardly.