trustpilot wardly

Compactor

Home Storage-specialisten CIE EUROPE/Compactor er en international virksomhed med en verdensomspændende tilstedeværelse og er markedsførende i Europa. De sælger deres produkter i mere end 40 lande verden over.

ryd op i din garderobe
Udnyt pladsen optimalt i din garderobe

Familieejet virksomhed

Som en familievirksomhed grundlagt i Nordfrankrig, har CIE EUROPE en stærk forbindelse til sine rødder, men de er altid klar til at erobre nye markeder. I dag arbejder de med kunder fra hele verden, lige fra USA og Brasilien til Japan og Australien. 

Stifteren Giulio Epicureo blev født på Sardinien, Italien, i 1959 og flyttede til Frankrig i en tidlig alder for at studere jura. I 1983, i en alder af 24 år, brugte han sin kulturelle fransk-italienske indflydelse til sin fordel og grundlagde CIE EUROPE. Derefter blev virksomheden hurtigt markedsførende, inden for produkter til privat opbevaring i hele Frankrig og Europa. Som opfinder af Compactor-mærket er Giulio altid på udkig efter innovative opbevaringsløsninger, med henblik på at spare plads og tilføje stil til vores hjem.

Mærkets første kollektion havde 20 genstande. I dag har de et katalog på mere end 1.500 produkter, og er til stede i mere end 50 lande rundt om i verden.

demonstration vakuumpose
Vakuumpose

Vakuumposen

Med sin omfattende erfaring inden for opbevaringsløsninger, skabte og designede Giulio Epicureo selv i 2004 et revolutionerende vakuumlagringssystem.

Ideen kom på en forretningsrejse til Japan, hvor han bemærkede en luftindtagsventil på fryseposer. Han fik ideen til at bruge dette system, og designede en pose til at komprimere vasketøj. Han forbedrede sin idé endnu mere, da han beklædte posen med et papforstærket betræk, hvilket gjorde opbevaring af omfangsrige tekstiler endnu lettere.

Compactors vakuumopbevaringspose blev derefter født! Compactor har to gange vundet den franske “Trophée de la maison” pris. Med vakuumposen sparer man plads, dets design er moderigtigt, og dets kvalitet fejlfrit. I dag sælges der 3 millioner vakuumposer på verdensplan hvert år.

vakuumpose demonstration
Med vakuumposerne skaber du mere plads i garderoben

En international virksomhed med europæisk produktion

På grund af de skiftende geopolitiske spørgsmål og miljøhensyn i forbindelse med produktionen, tog de beslutningen om at flytte deres fabrik fra Kina til Madrid i 2017. Alle nye anlæg vil udelukkende blive drevet med vedvarende energikilder som sol- eller vindenergi. Siden da har de gjort fremragende fremskridt:

  1. De har bedre kvalitetskontrol af vores materialer der anvendes i produktionen.
  2. De har forbedret miljøpåvirkningen fra deres produktion:
  • Madrid-fabrikken har iso9001-certificering, som anerkender og garanterer kvaliteten af sine processer.
  • Flytningen resulterede i en firedobling af CO2 siden flytningen fra den tidligere kinesiske fabrik.
  • Compactors spanske fabrik bruger et vandrecirkulationssystem i produktionen, som gør det muligt at spare maskiner i drift, mere end 1000 liter om dagen.
  • Deres virksomhed har FSC-certificering, som sikrer, at alt papir og pap, der bruges i emballage, kommer fra skove med socialt gunstig og miljømæssigt bæredygtig forvaltning.