trustpilot wardly

Bigso Box of Sweden

Hos Wardly er vores fokus garderobe tilbehør, og Bigso’s produkter er med til at gøre en kæmpe forskel hjemme hos dig. De er slidstærke og i et superlækkert materiale. De vil hjælpe dig med at skabe orden og overblik i din garderobe.

bigso drawer organizer grå
Drawer organizer

Begyndelsen for Bigso Box of Sweden

Bigso har siden deres begyndelse i 1963 produceret opbevaringsprodukter fremstillet af genanvendte fiberplader. Fokus var i begyndelsen på produkter, der var gemt væk i skabe og lofter. Fiberplader blev set som en økonomisk løsning på en lang række opbevaringsbehov både i hjemmet og på arbejdet.

I dag mere end 50 år senere, fremstår Bigsos produkter som et vigtigt og dekorativt element i hjemmet og på kontorer i store dele af verden. Høj fleksibilitet i produktionen giver dem mulighed for at følge trends på markedet og hele tiden udvikle nye produkter.

Mærkets første kollektion havde 20 genstande. I dag har de et katalog på mere end 1.500 produkter, og er til stede i mere end 50 lande rundt om i verden.

Opbevaringspose bigso
Opbevaringspose XL

Bigso’s engagement i bæredygtighed

Bæredygtighed er integreret i deres strategi og drift på alle niveauer, og er nøglen til at opretholde en langvarig succes. Deres tilgang til produkters livscyklus, og hvordan de håndterer deres miljøpåvirkninger, er ved brug af vedvarende, genanvendte og genanvendelige materialer, som er en hjørnestenen i deres strategi.

Energistyring involverer planlægning, definerede handlinger, måling af fremskridt og løbende forbedringer. Øget energieffektivitet sænker både vores CO2-fodaftryk og omkostninger, og det giver bare god mening for Bigso.

Det set bla. ved at alle deres produkter kan foldes, og dermed fylder mindre og kræver mindre emballage når det sendes.

drawer organizer 6 rum beige
Drawer organizer

Svensk familieejet virksomhed

BIGSO AB er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1963. Virksomheden blev oprettet for at imødekomme behovene hos mennesker, der ledte efter smarte, bæredygtige og moderne opbevaringsløsninger, og dette er stadig kernen i deres forretningsidé i dag. Det, der startede i en lille mølle i Sydsverige, er i dag vokset til at være et af de førende og respekterede brands til hjemme- og kontoropbevaringsløsninger over hele verden.

Takket være deres kunders støtte er Bigso vokset og har udvidet deres aktiviteter til større og mere moderne produktionsfaciliteter, men deres oprindelige vision om at levere bæredygtige og smarte opbevaringsløsninger forbliver i deres DNA, ligesom det gjorde tilbage i 1963 i den lille mølle i Sydsverige.