trustpilot wardly

Cedertræ er et 100% naturprodukt

Cedertræ beskytter dit tøj og andre tekstiler mod møl og andre skadedyr feks. tæppebiller, før problemet opstår.
Samtidig er det med til at opfriske dit tøj.

 

Her er en guide til hvordan du bedst slipper af med møl i tøjet, og forebygger at de kommer igen:

  • Sørg for at lufte godt ud, så du får fugten ud af din bolig.
  • Få fjernet det som møllaverne er begyndt at gnaske i. Det er ofte her de også har lagt deres æg. Det er primært: silke, uld, pelsværk, merinould, pashmina, og kashmir. Jo dyrere og højere kvalitet, jo bedre synes møllene om dine bluser. Kort sagt, hold øje med de dyre bluser og sweatre i dine skabe. Har du møl, er det her de er.
  • Har de taget for sig at dine uld bluser og sweater eller silke skjorterne og diverse tørklæder, er der ikke noget du kan stille op. Du skal have det ud af huset! Dette gælder også for jakkesæt (uldne) og pelsværk!
  • Sørg for at støvsuge godt i skabe, skuffer og på hylder, for at få fjernet så mange æg som muligt. I skabet og reoler, bogkasser osv. skal alle huller til hyldebærer også støvsuges, her gemmer møllarverne sig nemlig.
  • Hvis du har møl i skabe/skuffer/skunke/skurer etc., er det vigtigt, at du får støvsuget alle sprækker og huller. Du skal have laverne ud af skabet, det er nemlig dem der spiser dit tøj og ikke de flyvende møl. Møl der flakser rundt, fortæller dig bare, at du har møllarver et eller andet sted. Du kan sagtens vaske af ovs. men det er vigtigt, at du – når det hele er tørt – støvsuger efter, du skal ud i alle huller og sprækker. I skabe og skuffer skal du også huske alle hullerne i møblerne. F.eks. i hullerne hvor hylde-holderene skal være.

Vi har rigtig mange cedertræsprodukter, som vil hjælpe dig med at undgå møl!

Når du har været igennem alt tøjet, gjort skabe og skuffer rene, skal møllene jo helst ikke komme igen. Her er cedertræ genialt, da møl med garanti ikke kan lide LUGTEN AF CEDERTRÆ, og holder sig langt væk.
Det kan godt være, at møllene ikke kan lige duften, men for mennesker er den meget blid og diskret. Vi har f.eks. cedertræskugler til skuffer og strikkurven med dit dyre garn. Cedertræsringe til at sætte på bøjler, eller lægge på hylderne i skabene eller i skuffer, og hvor du ellers opbevarer dit tøj. Så har vi cedertræsblokke, som kan proppes i lommer og lægges på hylder i skabet. Samt en større cedertræsblok med krog, der kan hænges på bøjlestangen i garderoben eller i skabet.

Noget andet genialt ved cedertræ er, at selvom cedertræ over tid kan miste sin duft. Så kan du bare sliber cedertræet med sandpapir, og det vil genvinde sin fulde effektivitet.

Der er ingen kemiske stoffer i cedertræsprodukterne. Sammenlignet med konventionelle mølafvisende midler, er vores forskellige cedertræsprodukter rene naturlige produkter, der kan opnå den samme effekt og er ufarlige for helbredet. Med dette naturlige træmølafvisende middel kan du få dit skab til at lugte dejligt og undgå samtidig kemikalierne i kamferpiller.

Brug cedertræsblokke med krog eller cedertræsringene til ophængning i skabe, læg cedertræsblokke uden krog samt cedertræskugler og hjerter i skuffer, kurve osv. i badeværelset eller garderoben.

Cedertræ har en frisk og ren duft.

Et ekstra tip, som jeg især er glad for er: Cedertræsblokkene kan hjælpe på den sure lugt i bla. Lædersko og Sneakers. Læg en klods i hver sko, så bliver de hurtigt friske igen…..det er da genialt!

Del dette indlæg: