trustpilot wardly

Lidt til dyreelskeren!

Er du også dyreelsker?

Eller er du bare til farverige og unikke ting i dit hjem, vil du helt sikkert også elsker de mange skønne produkter vi har fra Wildlife garden. Vores bestseller er de to kakaduer – den rosa og gultoppet kakadue – og det kan jeg godt forstå. De er så smukke, og spreder liv og personlighed på en ellers kedelig væg.

Knager er også en genial måde at få udnyttet vægpladsen optimalt, og på den måde skabe mere opbevaring. Om det er til lange halskæder, jakker eller håndklæder, så vil disse knager sprede glæde og liv i dit hjem. Jeg har bla. dyreknagerne flere steder i mit hjem, og min søn er faldet for den sort/hvide panda, som pynter på hans værelse.

Wildlife garden er et svensk firma, der med den ene fod i dyrenes verden, og den anden i den nordiske natur, skaber de smukkeste ting.

Deres kendetegn er svensk håndværk, der spreder glæde og viden. En hyldest til håndværket, detaljen og det naturlige. I skabelsen følger de ikke trends, men lader viden, erfaring og kreativitet styre.

For at sprede viden, følger der med dyreknagerne bla. et lille hæfte med fakta om dyret. Vidste du f.eks. at panteren faktisk er en sort leopard men med en forskel i pigmenteringen? 

De håndskårede dyreknager er produceret i det nordlige Kina, som har en lang håndværkstradition, og det kan ses på det smukke håndværk som knagerne er. Produkterne fremstilles i hånden i bæredygtige materialer, som træ og miljøvenlig maling, og har et naturtro udtryk. Fremstillingsprocessen for håndværket indeholder en enorm mængde detaljer og skildrer skønheden i forskellighederne og personligheden hos hver enkelt dyr.

Deres produkter er lavet på en fair måde. De er en lille virksomhed med høje ambitioner om, at produktionen skal foregå retfærdigt, etisk og med stor omtanke for miljøet. De har altid fokus på at udvikle produkter, der holder i lang tid. De er vennevirksomhed med WWF Verdensnaturfonden og donerer årligt penge til deres vigtige aktiviteter.

Wildlifes gardens kodeks er:

Alle leverandører og partnere i Wildlife Garden er forpligtet til at følge deres Code of Conduct, som gælder for arbejdsvilkårene for dem, der arbejder i produktionen. Deres adfærdskodeks er baseret på EIT’s (Ethical Trade Organization) regler, som igen er baseret på FN’s menneskerettigheder og ILO’s (International Labor Organization) kernekonventioner. Kort sagt arbejder ILO for:

  • foreningsfrihed, foreningsfrihed og anerkendelse af retten til kollektive forhandlinger
  • afskaffelse af alle former for tvangsarbejde
  • afskaffelse af børnearbejde
  • afskaffelse af forskelsbehandling på beskæftigelsesområdet.

Kilde: Den Internationale Arbejdsorganisation

Wildlife Garden arbejder altid tæt sammen med leverandørerne gennem hele produktionsprocessen. De overvåger regelmæssigt at deres kerneværdier følges af deres partnere. De arbejdsforhold, de har sat op, er et minimumskrav, og flere af deres leverandører har også eksterne certificeringer med udvidet og forbedrede vilkår for deres medarbejdere.

Jeg er vild med Wildlife garden og deres produkter!

Del dette indlæg: