trustpilot wardly

Organiser’ din garderobe

At organisering kan nogle gange have en helt positiv effekt på dit sind, man føler sig let og godt tilpas. Det gør sig også gældende for garderoben, som nogle gange bliver overset.

Her er et par tips og tricks så du nemt kan organisere din garderobe.

For at spare og optimere pladsen i din garderobe er der tre enkle regler:

Sorter dit tøj og skil dig af med det du ikke længere bruger

Kig på, hvordan du opbevarer dit tøj og accessoires

Overvej en større garderobe

Trin 1: GUIDE TIL AT SORTERE DIT TØJ

Du synes måske at du ikke kan undvære eller du måske får brug for den trøje næste gang du skal ud, og at det vil gøre for ondt at smide den blazer ud, du have på til en særlig lejlighed.

Prøv at brug tricket: vend bøjlen!

Det går i sin enkelthed ud på at dreje krogen på bøjlen udad på alt det tøj du sjældent bruger, eller er usikker på om du vil få brugt igen. Hvis krogens position på bøjlen, efter et par uger, stadig vender ud mod dig, er det fordi du ikke længere har brug for det stykke tøj, og så er det på tide at skille sig af med det.

Gør det samme med sko: du kan for eksempel vende dem om (sålen øverst). Hvis skoene stadig står med sålen opad efter et stykke tid, så er det tid til at sige farvel.

Ud over dette lille trick for at skabe orden og overblik i din garderobe, kan du også glæde andre ved at aflevere dit tøj til genbrug.

Trin 2: OPBEVARING

Du har nu kun dit yndlingstøj og det, du bruger jævnligt. Dette tøj skal nu opbevares på en måde, så du kan spare tid om morgenen, og let kan vælge det rette outfit.

Tip: Vælg en modulær skuffearrangør.

Dette er den bedste mulighed for at strukturere dine skuffer. Hver skuffe har sin egen funktion: en til sokker, en anden til undertøj, en andet til bælter o.s.v. Du kan også bruge opbevaringskasser (f.eks. uden låg for bedre overblik eller en gennemsigtig.)

Vælg identiske bøjler

Hvis du føler at indholdet i dit garderobeskab ser lidt tilfældigt eller rodet ud, så tage et kig på dine bøjler. Der er, højest sandsynligt, mange forskellige slags bøjler i flere forskellige størrelser, former og farver. For at strømline dit skab og få det til at se mere ensartet ud, så overvej at købe matchende bøjler – og det vil være med til at give dit skab et mere ordentligt og forfinet udtryk.

Udskift opbevaringskasserne

Hvis du har en stak gamle papkasser eller skotøjsæsker bagerst i dit skab – om du bruger dem til at opbevare dine vigtige papirer, gamle kærestebreve eller tøj du engang kunne passe – vil de være med til at dit skab opleves rodet og trist. Derfor er det en god ide at udskifte papkasserne med mere attraktive og lækre opbevaringsløsninger, såsom akrylbokse, flettede kurve eller andre flotte kasser. Det vil være med til at give dit skab en hurtig og nem makeover.

Trin 3: HVORDAN SKABER DU MERE PLADS

Hvis du er en af dem som har meget tøj, kan det være nødvendigt at overveje en større garderobe. Men tillader dit hjem ikke en udvidelse, kan du med fordel bruge vores forskellige organisationsløsninger og din opfindsomhed for at skabe følelsen af mere plads.

Du kan bruge Xtend stabelhylde som giver dig mulighed for nemt at organisere tøj og sko for at spare så meget plads som muligt i din garderobe. Det Justerbart forlængersæt som består af 2 stiger og en teleskopstang, er ideelt til at hænge dit tøj på, og udnytter pladsen optimalt. Det kan installeres i enhver garderobe uden søm eller skruer.

Du har nu nogle gode tips til at omorganisere din garderobe

For at fuldende din garderobe mission kan du til slut tilføre den en skøn duft. Enten med duftlys, duft diffusere eller en voksblok til dine skuffer og skabe. Det vil give et ekstra personlig touch!

Del dette indlæg: